El passat dimarts 22 de setembre va arribar la tardor i, amb ella, els dies s’escurcen i canvien les fulles dels arbres. Aquesta època de l’any ve marcada pels moments en família, passejant pels boscos plens de fulles a terra i els primers jerseis que surten de l’armari. Per aquest motiu, des de la Fundació Concepció Juvanteny us portem jocs i activitats per compartir amb els més menuts.

  1. Organitzar un passeig pel camp. La tardor és una època tan màgica que els colors van canviant dia a dia. Per tant, una sortida en família pel camp, juntament amb un pícnic a mig camí, és una activitat molt especial per crear una tradició familiar. A més, podeu aprofitar per organitzar una cerca de tresors, segur que és un bon al·licient per anar a la muntanya.
  2. Preparar receptes de tardor. Si us agrada cuinar, la tardor és una època que ve acompanyada de fruites i verdures molt interessants. Per exemple, podeu aprofitar per fer una crema de carabassa o començar a tastar les primeres castanyes de la temporada. 
  3. Fer treballs manuals. Les fulles dels arbres són un llenç ideal per pintar-les i crear peces úniques. També permeten fer un marc de fotos, un centre de taula o qualsevol treball manual que li passi per la ment creativa d’un infant. 
  4. Cinema a casa. Les tardes de manta, pel·lícula i crispetes tornen amb la baixada de les temperatures. A més, la tornada a l’escola també fa que es redueixin les trobades familiars. Per tant, és una bona forma de compartir moments tots junts. 
  5. Passar la tarda en un museu. Són llocs on segur que la pluja o el mal temps que caracteritza al clima de la tardor no ens atraparan. A Barcelona i rodalia hi ha moltes propostes interessants pels més menuts de casa. 

Encara que la calor i el bon temps vagin desapareixent, els bons moments no minvaran per l’arribada de la tardor. Hi ha moltes activitats llestes per mantenir-nos ocupats. Esperem que passeu una bona tardor! 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *