Acogimiento Familiar

Recibir a niños y niñas necesitados y en riesgo, ofreciéndoles una nueva familia y un hogar apropiado, es el gesto más generoso que puede hacer cualquier persona

Tots mereixem una llar i una família que ens doni afecte, estimació i cura, sense importar les nostres circumstàncies o origen

Els Acolliments

La presència d’una família i una llar que puguin sentir com a pròpia és fonamental per tal que els infants i joves creixin i es desenvolupin de forma sana i correcta. Al servei d’Acolliment Familiar, oferim als nens, nenes i adolescents que, per determinades circumstàncies, no poden ser atesos per les seves pròpies famílies, una nova oportunitat de gaudir de l’afecte, estimació i cura que necessiten i mereixen.

194 Infants

En aquests moments, 194 infants es beneficien del servei d’Acolliments Familiars de la Fundació Concepció Juvanteny. Tot i això, encara atenem molts nens, nenes i joves als nostres centres assistencials. És per això que sempre necessitem noves famílies que vulguin col·laborar amb nosaltres i ajudar-nos a proporcionar benestar als nostres infants. Descobriu com convertir-vos en la seva nova família!

130 Famílies

A la Fundació Concepció Juvanteny col·laborem amb 130 famílies altruïstes i generoses que han obert la seva llar, el seu cor i la seva vida a infants que ho necessites. Han dut a terme el gest més solidari que es pot fer per a una criatura: facilitar-li una nova vida i una nova llar. Així, els proporcionem les condicions idònies per a un desenvolupament normalitzat.

Objectius

El nostre objectiu fonamental és que tots aquests infants puguin arribar a ser adults feliços el dia de demà. Estem convençuts que viure en un entorn d’amor, afecte i solidaritat farà que no necessitin els nostres serveis socials en el futur. Aquest és serà el nostre gran èxit.

Servei d’Acolliment Familiar: des de 1997, Associació Asteroide B612, a partir de 2005, Fundació Concepció Juvanteny.

Què puc fer per ser família acollidora?

Què puc fer per ser família acollidora?

Si vols ajudar un infant, només cal que tramitis la sol·licitud d’acolliment familiar de la Generalitat de Catalunya que trobaràs aquí:

Sol·licitud d’acolliment familiar

Aquí trobareu més informació sobre el procés a seguir per esdevenir una família acollidora.

 També podeu consultar la web de la Generalitat de Catalunya aquí.

A dia d’avui, i d’acord amb la Llei, a la Fundació Concepció Juvanteny només treballem amb noves famílies d’acollida que es trobin al Barcelonès. Tot i això, la nostra experiència fa que comptem amb famílies acollidores distribuïdes per tot el territori català.

“Em pregunto si les estrelles estan il·luminades perquè cadascú algun dia pugui trobar la seva.”
El Petit Príncep, Alain Saint-Exupéry

Dades Registrals i Contacte

Fundació Concepció Juvanteny | Carrer de Narcís de Monturiol, 169
08902 Hospitalet de Llobregat – Barcelona
Tel. 932 186 864 | Email: info@fcjuvanteny.org

AVÍS LEGAL

La informació continguda en aquest lloc web té un caràcter exclusivament general. La informació és proporcionada per la Fundació Concepció Juvanteny, mentre ens esforcem per mantenir-la actualitzada i correcta, no fem representacions ni garanties de cap tipus, expresses o implícites, sobre la integritat, precisió, fiabilitat, idoneïtat o disponibilitat amb respecte al lloc web o la informació, productes, serveis o gràfics relacionats continguts en el lloc web per a qualsevol propòsit.