Suport a la majoria d'edat

Guiem els joves cap a un futur prometedor, allunyant-los de situacions de risc i exclusió social oferint-los serveis assistencials i oportunitats laborals

Convertir-se en adult és un repte que cal afrontar amb il·lusió, confiança i ambició

Suport a la Majoria d’Edat

El servei de Suport a la Majoria d’Edat treballa per a que joves tutelats o extutelats per l’administració puguin arribar a ser completament autònoms. A través del recolzament i la orientació volem aconseguir que esdevinguin persones totalment integrades. La nostra meta és que assoleixin una vida digna, plena i amb garanties d’igualtat d’oportunitats.

Fins ara, més de 200 joves s’han beneficiat del programa, que ofereix diferents recursos per tal d’assolir l’objectiu. Els joves poden beneficiar-se de diferents serveis i ajuts:

  • Ajuts assistencials: habitatges i pisos compartits.
  • Recursos educatius: cursos i recolzament econòmic per la finalització de la formació.
  • Integració laboral: oportunitats professionals a la nostra Empresa d’Inserció “No a l’Atur” EINA, S.L.
  • Assessorament legal i jurídic: assistència en procediments de firma de contractes i documents legals.
  • Suport financer: possibilitat de sol·licitar microcrèdits.
  • Recursos terapèutics: suport psicològic per a víctimes de maltractes o abusos sexuals.

Servei de Suport a la Majoria d’Edat: des de 1995, Associació Asteroide B612, a partir de 2000, Fundació Concepció Juvanteny

Inserció Laboral

El nostre programa d’Inserció Laboral té com a objectiu facilitar la incorporació al món professional de tots aquells joves que han crescut en centres o famílies d’acollida. Mitjançant la nostra empresa EINA: Empresa d’Inserció – No a l’Atur, proporcionem una primera oportunitat laboral als joves i els ajudem a donar els seus primers passos com a treballadors. No només els oferim feina, sinó també assessorament i formació, ajudant-los a crear currículums, preparar entrevistes, i a adquirir hàbits personals i de responsabilitat.

Servei d’Inserció Laboral: des de 2003, Fundació Concepció Juvanteny i EINA Inserció.

“Em pregunto si les estrelles estan il·luminades perquè cadascú algun dia pugui trobar la seva.”
El Petit Príncep, Alain Saint-Exupéry

Dades Registrals i Contacte

Fundació Concepció Juvanteny | Carrer La Granja, 25
08291 Ripollet – Barcelona
Tel. 932 186 864 | Email: info@fcjuvanteny.org


Coordinadora Catalana de Fundacions

AVÍS LEGAL

La informació continguda en aquest lloc web té un caràcter exclusivament general. La informació és proporcionada per la Fundació Concepció Juvanteny, mentre ens esforcem per mantenir-la actualitzada i correcta, no fem representacions ni garanties de cap tipus, expresses o implícites, sobre la integritat, precisió, fiabilitat, idoneïtat o disponibilitat amb respecte al lloc web o la informació, productes, serveis o gràfics relacionats continguts en el lloc web per a qualsevol propòsit.