El servei d’Acompanyaments Hospitalaris té com a objectiu garantir la correcta atenció i seguiment dels infants i adolescents tutelats per l’Administració que es troben ingressats en qualsevol centre hospitalari de Catalunya. El nostre objectiu és proporcionar a les criatures l’afecte, l’estimació i la cura que els poden mancar pel fet de trobar-se en un hospital. Assegurem que totes les nenes i nens menors de dotze anys estiguin acompanyats en tot moment per algú en qui confiï i doni suport. El servei també està disponible per als adolescents que ho necessitin o sol·licitin.

De forma paral·lela, treballem amb els recursos assistencials per tal de facilitar les gestions necessàries en els processos de tractament. Cada any ajudem més de 150 infants i realitzem més de 12 mil hores d’acompanyaments.

Aquest Servei es presta mitjançant l’adjudicació d’un concurs licitat per la Generalitat de Catalunya.

Servei d’Acompanyaments Hospitalaris: des de 2001, Fundació Concepció Juvanteny

“Em pregunto si les estrelles estan il·luminades perquè cadascú algun dia pugui trobar la seva.”
El Petit Príncep, Alain Saint-Exupéry

Dades Registrals i Contacte

Fundació Concepció Juvanteny | Carrer La Granja, 25
08291 Ripollet – Barcelona
Tel. 932 186 864 | Email: info@fcjuvanteny.org


Coordinadora Catalana de Fundacions

AVÍS LEGAL

La informació continguda en aquest lloc web té un caràcter exclusivament general. La informació és proporcionada per la Fundació Concepció Juvanteny, mentre ens esforcem per mantenir-la actualitzada i correcta, no fem representacions ni garanties de cap tipus, expresses o implícites, sobre la integritat, precisió, fiabilitat, idoneïtat o disponibilitat amb respecte al lloc web o la informació, productes, serveis o gràfics relacionats continguts en el lloc web per a qualsevol propòsit.