El servei d’Acompanyaments Hospitalaris té com a objectiu garantir la correcta atenció i seguiment dels infants i adolescents tutelats per l’Administració que es troben ingressats en qualsevol centre hospitalari de Catalunya. El nostre objectiu és proporcionar a les criatures l’afecte, l’estimació i la cura que els poden mancar pel fet de trobar-se en un hospital. Assegurem que totes les nenes i nens menors de dotze anys estiguin acompanyats en tot moment per algú en qui confiï i doni suport. El servei també està disponible per als adolescents que ho necessitin o sol·licitin.

De forma paral·lela, treballem amb els recursos assistencials per tal de facilitar les gestions necessàries en els processos de tractament. Cada any ajudem més de 150 infants i realitzem més de 12 mil hores d’acompanyaments.

Aquest Servei es presta mitjançant l’adjudicació d’un concurs licitat per la Generalitat de Catalunya.

Servei d’Acompanyaments Hospitalaris: des de 2001, Fundació Concepció Juvanteny

“Em pregunto si les estrelles estan il·luminades perquè cadascú algun dia pugui trobar la seva.”
El Petit Príncep, Alain Saint-Exupéry

Dades Registrals i Contacte

Fundació Concepció Juvanteny | Carrer de Narcís de Monturiol, 169
08902 Hospitalet de Llobregat – Barcelona
Tel. 932 186 864 | Email: info@fcjuvanteny.org

AVÍS LEGAL

La informació continguda en aquest lloc web té un caràcter exclusivament general. La informació és proporcionada per la Fundació Concepció Juvanteny, mentre ens esforcem per mantenir-la actualitzada i correcta, no fem representacions ni garanties de cap tipus, expresses o implícites, sobre la integritat, precisió, fiabilitat, idoneïtat o disponibilitat amb respecte al lloc web o la informació, productes, serveis o gràfics relacionats continguts en el lloc web per a qualsevol propòsit.