A la Fundació Concepció Juvanteny i l’Associació Asteroide B-612 vam celebrar la Pasqua el dilluns 22 d’abril amb tots els infants dels nostres centres! Totes i tots van rebre una mona ben dolça de la seva xocolata preferida, amb diferents formes, colors i decoracions!

Volem donar les gràcies als amics de DeKora per proporcionar-nos les figures més bones i la millor xocolata! La seva col·laboració i generositat ha estat la clau de la felicitat dels nostres més de 75 infants!

També volem donar les gràcies a totes les persones que ens han ajudat a muntar les mones i a repartir-les. Gracies als educadors i treballadors dels centres i a aquells que col·laboren desinteressadament amb nosaltres a través de donacions o amb el seu temps!

A la Fundació Concepció Juvanteny creiem que seguir les tradicions més nostrades és molt important per als nens, nenes i joves, ja que els facilita la seva integració a la societat en la que viuran com a adults. En certes ocasions també els facilita el coneixement de la cultura catalana, ja que poden provenir d’altres països o regions amb costums diferents. A la Fundació deixem de banda els aspectes religiosos de festivitats com la Pasqua o el Nadal per centrar-nos en el vessant infantil de les celebracions. Rebre una mona o els regals dels Reis Mags o Pare Noel fa que els nens i nenes puguis gaudir de la seva infància tot i les situacions que hagin pogut patir a la seva vida ja sigui familiarment, físicament o emocionalment.

Esperem que la vostra Pasqua hagi estat tan dolça i bona com la nostra!

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *