Celebrem el Dia Internacional de la Dona i la Nena en la Ciència per un futur més igualitari!

Febrer és el mes de la Dona i la Nena a la Ciència, que a més se celebra internacionalment el dia 11. Des de la Fundació Concepció Juvanteny hem celebrat aquesta diada i aprofitem el mes per recolzar a totes aquelles dones científiques que han ajudat a superar barreres i estereotips. Creiem que es feina de totes i tots garantir una educació igualitària que permeti a nenes i noies accedir a carreres tècniques i científiques.

Fomentem entre els nostres infants la importància de lluitar contra les desigualtats de sexe, raça o qualsevol altre aspecte discriminatori. Treballem per empoderar les nenes a perseguir els seus somnis i crear un món molt més igualitari en el que ningú els posi obstacles per desenvolupar-se en el camp que elles vulguin. Ja sigui la ciència, empresa o tecnologia, les dones han d’estar representades per igual.

Des de la Fundació Concepció Juvanteny senyalem les desigualtats que existeixen actualment i ens esforcem per donar a nenes i noies les eines per lluitar contra les barreres que trobin al llarg de la seva vida. Aquesta no és una batalla només del sector femení i per això treballem perquè tots els infants coneguin les injustícies i puguem construir amb ells un món més just.

Animem a tothom a recolzar les científiques més enllà de dates destacades com el Dia Internacional de la Dona i la Nena en la Ciència. Volem un món més just i igualitari, sense discriminació per ser dones, noies o nenes!